Βρίσκεστε : Αρχική Προτάσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ GIFTS.GR
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Gifts.gr και τους συνεργάτες μας, σας παρέχονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Gifts.gr, και σύμφωνα με τους διαχειριστικούς κανόνες, ή πολιτικές που δημοσιεύονται από το Gifts.gr σε αυτήν την διεύθυνση. Οι Όροι των Υπηρεσιών περιλαμβάνουν ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ σας και του Gifts.gr και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες συμφωνίες που έγιναν ανάμεσα στα δύο μέλη και αφορούσαν το συγκεκριμένο αντικείμενο το οποίο περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες του Gifts.gr είναι δυνατόν να περιέχουν τυπογραφικά λάθη, κ.ο.κ. για τα οποία το Gifts.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφής η χρησιμοποιώντας το Gifts.gr ο χρήστης συμφωνεί ότι δεσμεύεται από όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Gifts.gr, αρκεί να τηρείτε τους Όρους των Υπηρεσιών.

1. ΕΓΓΡΑΦΗ : Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε εγγραφή και να δημιουργήσετε ένα προφίλ στο Gifts.gr, εάν επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά, η να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες μας. Για να μπορέσετε να εγγραφείτε στο Gifts.gr θα πρέπει να έχετε μία έγκυρη διεύθυνση email, η οποία θα χρησιμοποιείται ως μοναδικό σημείο αναγνώρισης για το λογαριασμό σας.

2. ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ : Το Gifts.gr παρέχει στους χρήστες του τις παρακάτω online υπηρεσίες.

α. Ιδέες δώρων : Το Gifts.gr προτείνει ιδέες για δώρα για τους φίλους και την οικογένεια, που βασίζονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες τις οποίες μας έχετε δώσει εσείς σχετικά με το φύλο του λήπτη, την ηλικία, και την περίσταση. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ιδέες δώρων οι οποίες να βασίζονται σε συγκεκριμένο εύρος τιμής, και την περίσταση για την οποία επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο δώρο. Μπορείτε να στείλετε μέσω του Facebook η του Twitter την ιδέα για ένα δώρο σε κάποιο άλλο χρήστη των παραπάνω Social media site.

B Κατηγορίες : Μπορείτε να αναζητήσετε το κατάλληλο δώρο επιλέγοντας την κατηγορία στο αριστερό μέρος της κάθε σελίδας του Gifts.gr.

3. ΕΥΘΥΝΕΣ: Χρησιμοποιώντας το Gifts.gr συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι οι τυχόν τραυματισμοί και ζημιές που μπορεί να πραγματοποιηθούν από χρήση προϊόντων που θα αγοραστούν μέσα από το Gifts.gr, είτε ως αποτέλεσμα αμέλειας, είτε για άλλους λόγους, στο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, συμφωνείτε να παραιτηθείτε από κάθε απαίτηση, και αποζημίωση από το Gifts.gr και τους συνεργάτες του, τα στελέχη του, τους αντιπροσώπους και τους εργαζόμενους. Συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι αυτή η παραίτηση από κάθε απαίτηση είναι δεσμευτική για εσάς.

4. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το Gifts.gr μπορεί να σας στείλει ειδοποίηση μέσω email, κάνοντας μια δημοσίευση μέσα από την ιστοσελίδα του, ή με οποιοδήποτε άλλο λογικό τρόπο. Εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Gifts.gr γραπτώς μέσω email ή όπως αλλιώς προβλέπεται ρητώς από το Gifts.gr. Το Gifts.gr μπορεί να μεταδίδει, διανέμει ή απεικονίζει ανακοινώσεις ή μηνύματα μέσω των Υπηρεσιών του Gifts.gr. Αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, την Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή άλλων θεμάτων που έχουν σημασία, το Gifts.gr έχει την δυνατότητα να τις αλλάζει όποτε αυτό κρίνει σκόπιμο. Χρησιμοποιώντας το Gifts.gr συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ.

5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Το Gifts.gr σέβεται την προσωπική προστασία οποιουδήποτε επισκέπτεται και εγγράφεται ως μέλος. Οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγεται αναφορικά με εσάς, χρησιμοποιείται πρώτα για την εκπλήρωση της οποιασδήποτε υπηρεσίας έχετε ζητήσει και δεύτερον για την βελτίωση της εξυπηρέτησής σας. Αυτό πραγματοποιείται από εμάς κάνοντας αποτελεσματική χρήση των πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε κανέναν εκτός του Gifts.gr, τις θυγατρικές και τους συνεργάτες μας.

6. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ : Το Gifts.gr αν και δεν είναι αυτό που ουσιαστικά πουλά τα προϊόντα σε εσάς, εγγυάται την κάθε συναλλαγή σας και είναι υπεύθυνo για τις αγορές που έχετε κάνει μέσω της ιστοσελίδας Gifts.gr. Ό,τι θέμα σχετίζεται με συναλλαγές για πληρωμές, παραδόσεις προϊόντων και εγγυήσεις, υπεύθυνο είναι το Gifts.gr. Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από τη νόμιμη εγγύηση απόκρυψης ελαττωμάτων και την εγγύηση του κατασκευαστή, η διάρκεια της οποίας διαφέρει ανάλογα με το προϊόν και τη μάρκα. Τα έξοδα αποστολής του ή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που εμφανίζει το προϊόν σας, επιβάλλεται η αποστολή, ταυτόχρονα με την ελαττωματική συσκευή, ενός αντίγραφου της απόδειξης πληρωμής. Προσοχή, οι νόμιμες εγγυήσεις δεν ισχύουν για την επισκευή βλαβών που οφείλονται σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα (π.χ. ατύχημα, σύγκρουση, κεραυνός, διακύμανση του ρεύματος κ.λ.π.) ή σε κακή χρήση ή εγκατάσταση από τον πελάτη χωρίς την τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή ή σε χρήση που βλάπτει τη σωστή συντήρηση της συσκευής, σε χρήση εμπορικού ή συλλογικού χαρακτήρα, σε χρήση μη κατάλληλων περιφερειακών, αξεσουάρ ή αναλώσιμων. Οι εγγυήσεις του κατασκευαστή των προϊόντων που πωλούνται από το Gifts.gr δεν καλύπτουν: την αντικατάσταση των αναλώσιμων (μπαταρίες, λάμπες, ασφάλειες, κεραίες, ακουστικά για walkman, μικρόφωνα, φθορά των κεφαλών εγγραφής και ανάγνωσης...) και την ανώμαλη ή μη κατάλληλη χρήση των προϊόντων. Σε ό,τι αφορά σε αυτό το σημείο, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που συνοδεύουν το προϊόν, τις βλάβες που συνδέονται με αξεσουάρ (καλώδια τροφοδότησης...), τις βλάβες που οφείλονται στην παρέμβαση ενός επισκευαστή μη εγκεκριμένου από το Gifts.gr και τις βλάβες που οφείλονται σε οποιαδήποτε εξωτερική αιτία (π.χ. ατύχημα, κεραυνός, αυξομείωση της τάσης του ρεύματος). Το Gifts.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο, αν ο κατασκευαστής αρνηθεί να εφαρμόσει την εγγύηση για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ :
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του μυστικού σας κωδικού και λογαριασμού και για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που λαβαίνει χώρα στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να αλλάξετε το μυστικό κωδικό σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά το λογαριασμό σας, ανά πάσα στιγμή πηγαίνοντας στο ( Ο λογαριασμός μου ) αφού έχετε συνδεθεί βέβαια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν καινούριο λογαριασμό. Συμφωνείτε να ενημερώνετε το Gifts.gr αμέσως εάν γίνει οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού σας χωρίς εξουσιοδότηση ή κάθε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Πρέπει να ενημερώνετε το Gifts.gr για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας, όπως απώλεια, κλοπή, ή εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή χρήση ενός λογαριασμού χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης. Μέχρι το Gifts.gr να ενημερωθεί για κάποια παραβίαση ασφάλειας, εξακολουθείτε να ευθύνεστε για τυχόν παράνομη χρήση των Υπηρεσιών του Gifts.gr μέσω του λογαριασμού σας. Σε αντάλλαγμα για τη χρήση των Υπηρεσιών του Gifts.gr συμφωνείτε ότι: 1) παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες ισχύουν, είναι πλήρεις και ακριβείς όσον αφορά το άτομό σας, όταν ζητηθεί από την Υπηρεσία και 2) διατηρείτε και ενημερώνετε τις πληροφορίες αυτές όπως απαιτείται για να διατηρούνται σε ισχύ, πλήρεις και ακριβείς. Εάν οποιαδήποτε πληροφορία που έχει παραχωρηθεί από εσάς κατά την αρχική σας καταχώρηση ή μέσω του «Λογαριασμού μου» είναι ανακριβής, το Gifts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει άμεσα τον λογαριασμό σας και το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Gifts.gr.

8. ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ : Συμφωνείτε να μην προβείτε σε μεταπώληση ή οποιαδήποτε εμπορική χρήση των Υπηρεσιών του Gifts.gr χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση του Gifts.gr. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα συστήματα ή άλλα αυτόματα εργαλεία μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή για να κάνετε κατάχρηση της Υπηρεσίας του Gifts.gr με οποιονδήποτε τρόπο. Η χρήση τους συνιστά κατάχρηση και καθορίζεται από το Gifts.gr κατά την απόλυτη κρίση του. Το Gifts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει το λογαριασμό σας όποτε το κρίνει απαραίτητο.

9. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΡΗΣΤΗ : Το Gifts.gr διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, να παρακολουθεί ή να επιθεωρεί τη συμπεριφορά σας στο Site του Gifts.gr.

10. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ : Οι πληροφορίες που μεταδίδει το Gifts.gr στους χρήστες του για τα προϊόντα που προβάλλονται σε αυτό, αποτελούν πληροφορίες, οι οποίες είτε αποστέλλονται από τους κατασκευαστές των προϊόντων αυτών, είτε συλλέγονται ως πληροφορίες μεταδιδόμενες από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που παρέχουν αυτά τα προιόντα προς πώληση. To Gifts.gr ουδεμία ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων ως άνω πληροφοριών.

11. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ : Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να μας επιστρέψετε ένα προϊόν που δε σας ικανοποιεί συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς. Τo παρόν δικαίωμα επιστροφής μπορεί να γίνει δεκτό μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, πλήρη (συσκευασία, αξεσουάρ, οδηγίες χρήσης...), και σε καλή κατάσταση. Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή έχουν υποστεί ζημιές, ή είναι χαλασμένα ή λερωμένα από τον Πελάτη δεν γίνονται δεκτά. Η προθεσμία επιστροφής που αναφέρεται παραπάνω προσμετράται από την επόμενη ημέρα από την παράδοση της παραγγελίας. Η συσκευασία του δέματος προς επιστροφή θα πρέπει να είναι προσεγμένη προκειμένου να μην υπάρχει φθορά του περιεχομένου κατά την μεταφορά του σε εμάς. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας ή το αποδεικτικό αποστολής του, σάς επιστρέφουμε τα χρήματα που δαπανήσατε συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής* το αργότερο σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του αιτήματός σας για επιστροφή. *Από τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να επιλέξατε κατά την παραγγελία σας όπως, 1. Παράδοση Σαββάτου, 2. Αυθημερόν παράδοση κτλ. Σε κάθε περίπτωση επιστρέφονται τα βασικά έξοδα αποστολής σε εσάς. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για συνθέσεις δώρων, προϊόντα τροφίμων, προσωποποιημένα προϊόντα, λουλούδια.

12. ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ: Το Gifts.gr έχει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής : μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω αντικαταβολής και μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Στο Gifts.gr δεν μεταφέρεται κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία παρά μόνο η έγκριση ή όχι της συναλλαγής που είχατε με την τράπεζα, ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας. H παράδοση, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, πραγματοποιείται εντός 2-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στο απόθεμα των καταστημάτων, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 24 ωρών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας σχετικά με την προθεσμία εντός της οποίας θα σας παραδοθεί το προϊόν.

13. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται και τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Tα έξοδα αποστολής δεδομένου οτι το Gifts.gr συνεργάζεται με πολλές διαφορετικές εταιρίες, μπορεί να διαφέρουν. Το Gifts.gr επιφυλάσσεται για το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να σας ενημερώσει για τις νέες τιμές που ισχύουν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή εκτέλεσης της παραγγελίας σας.