Βρίσκεστε : Αρχική Προτάσεις

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Για την πληρωμή των παραγγελιών σας έχετε επιλογή μεταξύ:

[Πιστωτικής Κάρτας]

[Αντικαταβολής (+€2,00)]

[Κατάθεσης σε Τράπεζα]

*Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και οι συναλλαγές σας είναι απόλυτα ασφαλείς. Πραγματοποιούνται μέσω της Alpha Bank και το Gifts.gr δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας σας.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παράδοση των παραγγελιών σας γίνεται είτε με δικά μας μέσα ή με την ACS. Η επιβάρυνση της αποστολής είναι 3 Ευρώ έως 2 κιλά και 4,50 από 2 κιλά και άνω (έως 6 κιλά).

[ΑΠΟΣΤΟΛΗ: 3,00 ΕΥΡΩ (ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ), 4,50 ΕΥΡΩ (>2 ΚΙΛΑ)]

* Τα έξοδα αποστολής για τις ευχετήριες κάρτες όταν αποστέλλονται μεμονωμένα είναι 2,00 Ευρώ.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το εικοσιτετράωρο online αλλά και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στη λειτουργία του Gifts.gr. Μπορεί να σάς φανεί χρήσιμο να δείτε και τις Συχνές Ερωτήσεις.

 

ΓΙΑΤΙ GIFTS.GR;

Γιατί στο Gifts.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων προϊόντων που είναι ιδανικά για δώρο!

Γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις ζητώντας μας να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή στο δώρο που σάς αρέσει. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας δώρο και εμείς θα το στολίσουμε και θα το αποστείλουμε στον παραλήπτη με φροντίδα στη συσκευασία και την άψογη εμφάνιση του δώρου.

Γιατί μπορείτε να στείλετε τα δώρα σας δίνοντάς μας μόνο το τηλέφωνο του παραλήπτη. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του να μάθουμε τη διεύθυνση αποστολής και τις ώρες που προτιμάει να παραλάβει το δώρο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιό δώρο θα είναι αυτό! Τηλεφωνήστε μας στο 2118500321 για αυτή την υπηρεσία, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 19:00.

Γιατί μπορείτε να στείλετε δώρα σε διαφορετικές διευθύνσεις εύκολα και γρήγορα. Διαλέξτε αυτά που θέλετε να προσφέρετε, εισάγετε τις διευθύνσεις των παραληπτών και αναθέστε το κάθε δώρο στην ανάλογη διεύθυνση. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που έχετε να κάνετε αφότου τοποθετήσετε τα προϊόντα στο καλάθι σας είναι να πατήσετε 'Ταμείο με πολλαπλές διευθύνσεις (multiple checkout).' Το σύστημα θα σάς κατευθύνει στα βήματα που απαιτούνται. Μπορείτε να εισάγετε όσες διευθύνσεις θέλετε και να τις κρατήσετε στο αρχείο σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε δώρο στον κάθε παραλήπτη.

Γιατί φροντίζουμε ώστε τα δώρα σας να φτάσουν στους παραλήπτες τους έγκαιρα, άψογα παρουσιασμένα και με το αμπαλάζ που αρμόζει στο εντυπωσιακό, διαχρονικό δώρο.

Γιατί μπορείτε να μας στείλετε τη δική σας ευχετήρια κάρτα, με τον δικό σας γραφικό χαρακτήρα και στο σχήμα, χρώμα και σχέδιο που θέλετε. Η κάρτα θα τοποθετηθεί στο δώρο που στέλνετε όπως ακριβώς την παραλάβουμε.

~~~

Το Gifts.gr είναι το μοναδικό Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στο δώρο και έχει ως βασικό στόχο να βοηθά τους εκλεκτούς πελάτες του να επιλέξουν το σωστό δώρο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 

Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών

T. (+30)2118500321  Λειτουργεί καθημερινά, 9 π.μ. έως 7 μ.μ.