Βρίσκεστε : Αρχική Προτάσεις

Καλώς Ήρθατε στο Gifts.gr

Με το Gifts.gr, έχετε πρόσβαση στα καλύτερα online shop της Ελληνικής αγοράς. Οι ειδικοί μας επιλέγουν τα καλύτερα δώρα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα και σας τα παρουσιάζουν στο Gifts.gr, όπου και μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με το μεράκι και την έμπνευση των ειδικών μας σε θέματα επιλογής δώρων, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε το σωστό δώρο.

Το Gifts.gr είναι το μοναδικό Ελληνικό site το οποίο ειδικεύεται στις προτάσεις για δώρα και έχει ως βασικό στόχο να βοηθά τους πελάτες του να επιλέξουν το σωστό δώρο, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο.

H ομάδα του Gifts.gr επιλέγει να συνεργάζεται με τα καλύτερα καταστήματα που διαθέτουν δώρα για κάθε παραλήπτη και κάθε περίσταση. Από τις τελευταίες τάσεις της μόδας έως κάποια μοναδική επιλογή, οι ειδικοί μας έχουν να προτείνουν την κατάλληλη λύση ώστε ο παραλήπτης σας να λάβει αυτό ακριβώς που επιθυμεί. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε δώρα σύμφωνα με την ηλικία, το φύλο, τα χρήματα που διαθέτετε, την περίσταση, ή κάποιες συγκεκριμένες ιδέες δώρων. 

Το Gifts.gr παρέχει συστάσεις και ιδέες για δώρα τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Εάν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο για ένα παιδί, το αγόρι σας, την κοπέλα σας, θα βρείτε μια περιεκτική λίστα από επιλεγμένα δώρα. Είτε ανήκετε στους γενναιόδωρους είτε στους μετρημένους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το σωστό μέρος! Αφού έχετε επιλέξει το κατάλληλο δώρο και έχετε αποφασίσει να το αγοράσετε, απλά δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο Gifts.gr και ακολουθείτε τα βήματα του checkout.

Gifts.gr - Ο κλασικός τρόπος να κάνεις πλέον δώρα...

Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών

T. 2118500321  Λειτουργεί καθημερινά, 9 π.μ. έως 7 μ.μ.