Πρωτότυπα δώρα που δεν μπαίνουν σε… κουτί!

Σίγουρα είναι πολύ ωραία η στιγμή όπου κάποιος σκίζει το περιτύλιγμα ενός δώρου και τραβάει με αγωνία την κορδέλα για να δει τι κρύβει το κουτί… Όμως τα πιο συναρπαστικά δώρα ομολογουμένως δεν περιτυλίγονται και δεν μπαίνουν σε κουτί! Έχετε σκεφτεί ποτέ να χαρίσετε σε κάποιον μια εμπειρία ή ίσως ένα… αστέρι; Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας!

-Πτήση με αερόστατο
Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο την εμπειρία μιας 8ωρης (!) πτήσης με αερόστατο στον ουρανό. Απευθύνεται σε άτομα που προφανώς δεν φοβούνται τα ύψη και δεν έχουν πρόβλημα να πετάξουν με κάτι πολύ πολύ πολύ λιγότερο από αεροπλάνο. Προσφέρεται και για προτάσεις γάμου αν θέλετε να υποσχεθείτε στο άλλο σας μισό, μια ζωή στα σύννεφα. Κοστίζει περίπου 1500 ευρώ. Δεν είναι λίγα αλλά είναι μια εμπειρία που δύσκολα συγκρίνεται με άλλες.

-Spa με διανυκτέρευση
Μια γυναίκα και κυρίως μια κουρασμένη γυναίκα, θα λάτρευε ένα τέτοιο δώρο. Κλείστε ένα ολοήμερο spa για την αγαπημένη σας ή τον αγαπημένο σας αλλά γιατί όχι για την κολλητή σας ή τη μητέρα σας. Δώστε της/ του την άνεσει να μπαινοβγαίνει από αίθουσα σε αίθουσα για μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια και περιποιήσεις σε όλο το σώμα. Ε, και τι καλύτερο μετά από μια τέτοια χαλάρωση και απόλαυση, να μην πρέπει να πάει σπίτι αλλά να διανυκτερεύσει στην ησυχία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Υπολογίστε 300 ευρώ και πλέον αναλόγως με την περίοδο και τη ζήτηση.

-Ιστιοπλοΐα
Αν αγαπά τις θάλασσες και τα ταξίδια μπορείτε να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μαθήματα ιστιοπλοΐας. Αν πάλι δεν έχει χρόνο για κάτι τέτοιο και θέλει τα σαββατοκύριακά του ελεύθερα, μπορείτε να κανονίσετε μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό με ρομαντικό δείπνο πάνω στο κύμα…

-Σεμινάρια
Κάποιος που αγαπά τη μάθηση –ανεξάρτητα από την ηλικία του- θα λατρέψει αυτό το δώρο. Χαρίστε του έναν κύκλο σεμιναρίων πάνω σε κάτι που υποψιάζεστε ότι θέλει πολύ να μάθει. Εναλλακτικά, πληρώστε τη συνδρομή και αφήστε στην επιλογή του το είδος της γνώσης που θέλει να αποκτήσει. Είναι ένα υπέροχο δώρο για ανθρώπους ανήσυχους που αρνούνται ότι τα ξέρουν όλα και διψούν για γνώση.

-Χαρίστε του ένα αστέρι… Γίνεται!
Μπορείτε πραγματικά να χαρίσετε ένα αληθινό αστέρι στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαλέγετε το αστέρι της προτίμησής σας και πληρώνετε την καταχώρησή του στο όνομα που θέλετε. Θα παραλάβετε μια πλακέτα με τις συντεταγμένες του αστεριού και το όνομα που δώσατε στο αστέρι. Θα μπορούσε να είναι ίδιο με το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου στο οποίο απευθύνεται το δώρο. Ακόμη, θα παραλάβετε πιστοποιητικό γνησιότητας και χάρτη για να ξέρετε πού να κοιτάξετε για να το δείτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *