Εταιρικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Τα εταιρικά χριστουγεννιάτικα δώρα πρέπει να έχουν δεχθεί όμοια επιμέλεια και φροντίδα με τα δώρα που προσφέρουμε στα πιο δικά μας πρόσωπα. Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Τα εταιρικά χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρει σε πελάτες ή υπαλλήλους της μια επιχείρηση, αποφασίζονται από το budget που μπορεί να διαθέσει η επιχείρηση. Ας δούμε κάποιες προτάσεις.

-Καλάθι με ποτά και διακοσμητικά στοιχεία

Ένα καλάθι με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία είναι μια πολύ ωραία ιδέα για εταιρικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Μέσα στο καλάθι θα μπορούσαν να υπάρχουν ένα ή περισσότερα διαφορετικά μεταξύ τους ποτά ή μία και περισσότερες φιάλες κρασί. Αν θέλουμε να αποφύγουμε το καλάθι ως αρκετά συνηθισμένο, μπορούμε να επιλέξουμε μια συσκευασία από σκληρό χαρτόνι ή ακόμα καλύτερα μια ξύλινη συσκευασία. Στη δεύτερη περίπτωση η συσκευασία θα μπορούσε να είναι σε σχήμα καραβιού για να έχει και πιο ελληνική χριστουγεννιάτικη διάθεση. Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα με τα ποτά που θα επιλέξετε, την ποσότητα των ποτών αλλά και τα υλικά κατασκευής των διακοσμητικών στοιχείων. Σαφέστατα, ένα ξύλινο κουτί είναι ακριβότερο από ένα καλάθι…

-Τσουβαλάκι με λικέρ και κεράσματα

Το τσουβαλάκι θυμίζει κάπως τον σάκο του Αϊ Βασίλη και είναι αρκετά δημοφιλές για εταιρικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Μέσα μπορείτε να βάλετε κάποιο λικέρ και διάφορα κεράσματα, όπως σοκολατάκια, ξηρούς καρπούς ή χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Το τσουβαλάκι μπορεί να είναι δεμένο με διάφορες κόκκινες και πράσινες κορδέλες. Θα μπορούσε όμως να δεθεί και με ένα γούρι μεταλλικό, δεμένο πάνω σε χοντρό χρωματιστό κορδόνι με φουντίτσες. Οι τιμές τους και πάλι ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος και τα αντικείμενα που θα προσφέρετε με το τσουβαλάκι. Προσοχή, στην περίπτωση που πρόκειται να στείλετε μακριά το τσουβαλάκι. Θα πρέπει να το έχετε τοποθετήσει με προσοχή σε ένα άλλο κουτί από σκληρό υλικό για να μην διαλυθούν κατά τη μεταφορά, όλα όσα έχετε βάλει μέσα αλλά και για να μην φτάσει στον προορισμό του τσαλακωμένο.

-Το γούρι της νέας χρονιάς

Δημοφιλές και χρήσιμο. Προσφέροντας ένα καλαίσθητο γούρι για τη νέα χρονιά, μαζί με τις ευχές σας, δείχνετε την ειλικρινή σας εκτίμηση απέναντι στα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμαστό μεταλλικό γούρι πέταλο ή μάτι, κρεμασμένο σε κορδόνι. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο γούρι, όπως ένα πορσελάνινο ρόδι ή ένα πέταλο από φυσητό γυαλί. Υπέροχα επιτραπέζια γούρια που θυμίζουν Ελλάδα, είναι τα ορειχάλκινα κολλημένα πάνω σε λευκά βότσαλα. Οι τιμές τους ποικίλουν ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Ξεκινούν από 20 ευρώ και μπορούν να ξεπεράσουν τα 150. Μην σκεφτείτε ότι το γούρι είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα προσφέρουν και άλλες εταιρείες. Ένα ρόδι ή ένα πέταλο δεν είναι ποτέ περιττό στη διακόσμηση ενός σπιτιού. Αν μάλιστα αφαιρεθεί με προσοχή η χρονολογία, μπορεί να αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο για ένα σπίτι σε μόνιμη βάση. Τύχη φέρνουν άλλωστε!

-Μια σύνθεση από αρωματικά κεριά

Ασυνήθιστο δώρο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά θα το εκτιμήσουν πολύ οι νεότερης ηλικίας συνεργάτες σας. Μια πιατέλα μεταλλική ή από φυσητό γυαλί ή μια βάση ξύλινη, με διάφορα αρωματικά κεριά, διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα στοιχεία αποτελούν ένα υπέροχο δώρο. Μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο μοντέρνα την πρόταση αυτή, βγάζοντας την πιατέλα και τοποθετώντας τα κεριά μέσα σε ένα μίνιμαλ χάρτινο κουτί σε φυσικό χρώμα και δεμένο με πολύχρωμες υφασμάτινες χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Οι τιμές κυμαίνονται από 30 ευρώ ως 100 ευρώ ανάλογα με τα κεριά και τη διακόσμηση που θα αποφασίσετε.

-Ένα στολίδι για το δέντρο ή ένα μπρούτζινο καραβάκι

Μια υπέροχη ιδέα για εταιρικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θα αφήσει και την υπογραφή σας, είναι να προσφέρετε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για το δέντρο, με το λογότυπο της επιχείρησής σας διακριτικά χαραγμένο πάνω του. Το στολίδι αυτό μπορεί να είναι από οποιοδήποτε υλικό και αν το κλείσετε σε ένα περιποιημένο κουτάκι, βάζοντας μέσα μια ευχητήρια κάρτα, θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Μπορείτε ακόμη, να προσφέρετε ένα μπρούτζινο καραβάκι που αποτελεί παραδοσιακό ελληνικό διακοσμητικό στοιχείο με χριστουγεννιάτικη διάθεση, αφού η ελληνική παράδοση θέλει να στολίζουμε καράβι τα Χριστούγεννα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *