Είδη γραφείου πολυτελείας

Τα είδη γραφείου πολυτελείας αποτελούν ένα υπέροχο επαγγελματικό δώρο και πιθανόν είναι το πιο σωστό και «ακίνδυνο». Ένα είδος γραφείου δεν μπορεί να παρερμηνευθεί και δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικό. Προσφέροντας ένα πολυτελές είδος γραφείου, βάζετε τις βάσεις για μια σωστή και ειλικρινή επαγγελματική σχέση, δείχνοντας την εκτίμησή σας στο πρόσωπο του αποδέκτη. Ας δούμε ποια είναι τα είδη γραφείου πολυτελείας.

-Σετ ειδών γραφείου

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλήρες σετ γραφείου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: δερμάτινο σουμέν διπλό για την προστασία εγγράφων, βάση ημεροδείκτη, βάση φακελοστάτη, σταχτοδοχείο, μολυβοθήκη, κουτάκι συνδετήρων, δερμάτινο ευρετήριο, σετ σουβέρ, καρτοθήκη, χαρτοκόπτη με θήκη, πενοστάτη. Όλα αυτά τα αντικείμενα θα πρέπει να είναι από δέρμα, ενώ τα μεταλλικά τους στοιχεία θα πρέπει να είναι μπρούτζινα και να φέρουν την εγγύηση του κατασκευαστή ότι δεν οξειδώνονται. Το πλήρες σετ γραφείου, μπορείτε να το προσφέρετε σε έναν διευθυντή ή σε κάποιο στέλεχος που έχει μόλις προαχθεί. Ομοίως και σε κάποιον που έχει κάνει μεταγραφή σε άλλη εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα όμορφο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε άνδρες και γυναίκες με τους οποίους διατηρείτε επαγγελματικές σχέσεις. Παράλληλα είναι και χρήσιμο αφού άλλη είναι η εικόνα ενός γραφείου δίχως αυτά και άλλη η εικόνα ενός γραφείου με αυτά, που βάζουν τα πράγματα σε τάξη. Φαντάζεστε το γραφείο ενός στελέχους δημοσίων σχέσεων γεμάτο σκόρπιους συνδετήρες, επαγγελματικές κάρτες και φακέλους; Δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο… Οι τιμές για ένα πλήρες σετ γραφείου πολυτελείας ξεκινούν από τα 250 ευρώ.

-Πένα κονδυλοφόρος με δοχείο μελάνης

Πολυτελές και κομψό δώρο με διαχρονική αξία. Η πένα κονδυλοφόρος με τα αξεσουάρ της, όπως διαφορετικές μύτες για την πένα και δοχείο μελάνης, είναι ένα δώρο που φανερώνει πως είστε πραγματικά ψαγμένοι με τα πολυτελή είδη γραφείου. Ένα διευθυντικό στέλεχος που βάζει την υπογραφή του σε σημαντικής ισχύος έγγραφα, πρέπει να έχει στο γραφείο του μια πένα με δοχείο μελάνης. Ομοίως ένας συγγραφέας που υπογράφει τα βιβλία του. Τα σχέδιά τους ποικίλουν από κλασικά ως πολύ μοντέρνα σε μίνιμαλ ύφος. Για ένα νεότερης ηλικίας άτομο, καλό θα ήταν να προτιμήσετε την πιο μοντέρνα εκδοχή αυτού του σετ. Σε κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας μπορείτε να προσφέρετε μια βαριά σκαλιστή πένα κονδυλοφόρο με ένα περίτεχνο δοχείο μελάνης. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 200 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσουν τα 3.000 ευρώ.

-Υδρόγειος σφαίρα

Η υδρόγειος σφαίρα σε ένα στέλεχος ναυτιλιακής, αεροπορικής ή ταξιδιωτικής εταιρείας, είναι ένα χρήσιμο δώρο ακόμα και αν ξέρει απ’ έξω κάθε πρωτεύουσα του κόσμου. Δεν είναι ζήτημα γνώσης αλλά συμβολισμού. Απευθύνεται ακόμη και σε φιλόδοξα στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων και σηματοδοτεί το ταξίδι δίχως τέλος. Η υδρόγειος σφαίρα μπορεί να διακοσμήσει το γραφείο, αλλά και την βιβλιοθήκη ή το μικρό τραπεζάκι ανάμεσα στους καναπέδες. Μπορεί ακόμα να είναι και υδρόγειος σφαίρα δαπέδου. Πρόκειται για έργα τέχνης που κοστίζουν αρκετά αλλά αξίζουν και έχουν διαχρονικότητα. Περνούν από γενιά σε γενιά. Το κόστος για μια μικρή επιτραπέζια σφαίρα ξεκινά από 100 ευρώ και φτάνει ως τα 500. Μια μεσαίου μεγέθους μπορεί να κοστίσει από 200 ευρώ ως 5000 ευρώ, ενώ για τις υδρόγειες σφαίρες δαπέδου θα χρειαστείτε μεγάλο budget. Ξεκινούν από τα 800 ευρώ και ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ. Όλα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή, τη χώρα προέλευσης και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν.

-Φωτιστικό γραφείου

Η λάμπα ή αλλιώς φωτιστικό γραφείου, είναι ένα πολύ χρήσιμο και όμορφο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον. Οι κλασικές λάμπες με το πράσινο ορθογώνιο γυαλί και την μπρούτζινη βάση, είναι κλασικές επιλογές με διαχρονικότητα. Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και απευθύνονται σε όλους τους τύπους γραφείων. Μοντέρνα ή κλασικά δεν έχει σημασία. Συγκεκριμένα, σε ένα μίνιμαλ γραφείο, μπορείτε να ταιριάξετε μια λάμπα με ασημί βάση, ενώ για ένα πιο κλασικό και με βαριά διακόσμηση γραφείο προτιμήστε την χρυσή βάση. Πρόκειται για δώρο πολυτελές που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες εργαζομένων σε γραφεία. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 120 ευρώ και φτάνουν ως και τα 700.

-Χαρτοκόπτης από πολύτιμα υλικά

Ένας χαρτοκόπτης με λαβή από ελεφαντόδοντο είναι ένα έργο τέχνης και πολυτέλειας. Άσχετα από το αν θα τον χρησιμοποιεί κανείς σε καθημερινή βάση, ο εκλεπτυσμένος χαρτοκόπτης είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για κάποιο γραφείο. Μπορείτε να επιλέξετε και λαβή από ασήμι ή χρυσό… Σφυρήλατη επιφάνεια ή επίπεδη πάνω στην οποία θα χαράξετε μια αφιέρωση. Απευθύνονται σε παλιάς κοπής ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως οι νεότεροι σχίζουν με προχειρότητα και βιασύνη τους φακέλους της αλληλογραφίας τους. Οι τιμές τους ανέρχονται από 150 ευρώ ως 800 ευρώ και πλέον… ανάλογα με το μέγεθος, τα υλικά και την τεχνοτροπία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *