Τι δώρο να προσφέρω στον γιατρό;

Το δώρο σε έναν γιατρό πρέπει να είναι δώρο που να φανερώνει την βαθιά σας εκτίμηση για το γεγονός ότι φρόντισε εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Και βέβαια θα είναι ένα τυπικό δώρο και όχι κάτι προσωπικό αλλά μην δείξετε πως επιλέξατε τυχαία κάτι μόνο και μόνο για να βγάλετε την υποχρέωση. Ψάξτε το και σκεφθείτε το σαν να είναι δώρο σε κάποιον που πολύ πολύ αγαπάτε και σέβεστε. Ας δούμε μερικές προτάσεις.

-Χειροποίητο διακοσμητικό με αναφορές στην ειδικότητά του

Μπορείτε να του προσφέρετε ένα χειροποίητο διακοσμητικό με αναφορές στην ειδικότητά του. Για παράδειγμα, σε έναν γυναικολόγο – μαιευτήρα θα μπορούσατε να προσφέρετε ένα διακοσμητικό που να απεικονίζει μια οικογένεια ή μια μητέρα που κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της. Σε έναν οδοντίατρο μπορείτε να προσφέρετε ένα χιουμοριστικό χειροποίητο αγαλματίδιο που να τον δείχνει σε ώρα εργασίας. Σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων μπορείτε να προσφέρετε το ιατρικό σύμβολο με το φίδι.

-Αξεσουάρ γραφείου

Όλα τα πολυτελή αξεσουάρ γραφείου είναι δώρα που θα μπορούσατε να προσφέρετε στον γιατρό σας. Πολυτελείς μολυβοθήκες, πρες παπιέ, χαρτοκόπτες, καρτοθήκες. Αν μάλιστα γνωρίζετε πώς είναι το γραφείο του, μπορείτε να επιλέξετε αντικείμενα που ταιριάζουν. Αυτά τα δώρα είναι ασφαλείς επιλογές. Πλην όμως πρέπει να ξέρετε ότι δεν κάνετε τη διαφορά, αφού σε μια τέτοια επιλογή δώρου θα καταλήξουν πολλοί άλλοι.

-Μια σύνθεση από φυτά εσωτερικού χώρου

Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε από το ανθοπωλείο που εμπιστεύεστε να συνθέσει μια εντυπωσιακή σύνθεση από φυτά εσωτερικού χώρου. Οι γιατροί αγαπούν πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου αφού γνωρίζουν πως αυτά ανακυκλώνουν τον αέρα στα ιατρεία όπου δέχονται τους ασθενείς τους και παράλληλα δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα και ευχάριστη. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό καλάθι ή κάποιο άλλο εντυπωσιακό γυάλινο ή και πέτρινο διακοσμητικό μέσα στο οποίο θα φυτευτεί η σύνθεση.

-Ένα καλάθι με ποτά

Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και φυσικά πίνουν. Μπορείτε, λοιπόν, να προσφέρετε στον γιατρό σας ένα καλάθι με διάφορα κρασιά ή άλλου είδους ποτά. Μια ακόμα ωραία πρόταση προσανατολισμένη στο αλκοόλ, είναι να επιλέξετε ένα πολύ καλό κρασί και να το συνοδεύσετε με όλα τα αξεσουάρ γύρω από το κρασί. Τιρμπουσόν και διάφορα άλλα, μέσα σε μια πολυτελή ξύλινη κασετίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *