Δώρα για την επέτειό σας

Η επέτειος είναι μια πολύ ειδική ημέρα για τα ζευγάρια και το δώρο πρέπει να έχει τους αντίστοιχους συμβολισμούς. Η αρχή όλων βέβαια είναι να μην ξεχάσετε ότι έχετε επέτειο, γιατί μετά κάπως δυσκολεύουν τα πράγματα… Ας δούμε κάποιες ιδέες για δώρα για την επέτειό σας.

-Για πολύ χαμηλό budget…

Αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν κάτι περισσότερο και πάλι δεν πρέπει να παραλείψετε να πάρετε κάτι για τον/την σύντροφό σας. Όπως προαναφέραμε η κίνηση είναι συμβολική. Μπορείτε, λοιπόν, να γράψετε μια αφιέρωση και να την τυπώσετε πάνω σε ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι. Πάνω μπορεί να τυπωθεί και μια φωτογραφία σας με την ημερομηνία που ξεκίνησε η σχέση σας. Το ίδιο μπορείτε να τυπώσετε και σε μια κούπα που θα χρησιμοποιεί καθημερινά ή σε ένα μπρελόκ!

-Τα αγαπημένα σας τραγούδια

Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, μια συλλογή με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν κάποια σημασία για την κοινή ζωή σας. Για παράδειγμα, το τραγούδι που χορέψατε πρώτο στη δεξίωση του γάμου σας.

-Γλυκό σε σχήμα καρδιάς

Αν καταφέρετε να το φτιάξετε με τα χεράκια σας ακόμη καλύτερα γιατί δείχνει ότι ασχοληθήκατε. Ένα γλυκό –τάρτα, τούρτα, κέικ ή οτιδήποτε θέλετε- σε σχήμα καρδιάς είναι μια υπέροχη πρόταση για την επέτειό σας.

-Ένα κόσμημα

Αν η οικονομική σας κατάσταση το επιτρέπει, τότε ένα κόσμημα είναι μια πολύ ωραία πρόταση για δώρο επετείου. Δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε κάτι πολύ ακριβό. Μια καρδούλα για τον λαιμό, ένα δαχτυλίδι με μια διακριτική καρδιά ή ένα βραχιόλι που ξέρετε πως ήθελε πολύ να αποκτήσει, θα της δώσουν μεγάλη χαρά και να ξέρετε πως οι γυναίκες πάντα θυμούνται όσα κοσμήματα και αν τους χαρίσετε, σε ποιαν επέτειο χαρίσατε το συγκεκριμένο δώρο. Αντίστοιχα, στον άνδρα σύντροφό σας, μπορείτε να χαρίσετε μανικετόκουμπα με τα αρχικά του.

-Το κολάζ με τις φωτογραφίες σας

Μια καταπληκτική ιδέα που θα συγκινήσει πολύ τον/την σύντροφό σας, είναι να φτιάξετε ένα κολάζ με τις φωτογραφίες σας. Με αυτό το δώρο δείχνετε πως όλες οι στιγμές έχουν σημασία για εσάς, αφού στη σύνθεση των φωτογραφιών σας δεν θα συμπεριλάβετε μόνο τις στημένες φωτογραφίες όπου είστε και οι δυο καλοντυμένοι και καλοχτενισμένοι, αλλά και άλλες που είστε πιο ατημέλητοι και αυθόρμητοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *